AKAPRINT a/s er en grafisk fuldservice virksomhed med 50 års erfaring i trykt kommunikation. Da vi er en del af Scandinavian Print Group råder derfor vi over Danmarks største maskinpark indenfor grafisk produktion.

Prepress
Vores grafiker hjælper gerne med filtjek og er behovet større tilbyder vi også opsætning af dine tryksager.

Digitaltryk
Vi kan tilbyde alle former for digitaltryk der er på markedet fra den traditionelle tonerteknologi, digitaltryk med Indigo 12000 (HP´s flagskib indenfor kvalitetstryk) til Inkjet tryk som bruges til bogproduktion.

Offsettryk
Offsettryk kan tilbydes som traditionel offsettryk med vandlak og UV tryk som giver helt fantastisk trykresultat på ubestrøget papirkvaliteter.

Efterbehandling
Vi producerer alt inden for skær, fals, Hæfter, Wire-O, softcover og Hardcover vel og mærket uden din tryksag skal til en ekstern bogbinder. Dette er din garanti for at vi har hold i din tryksag gennem hele processen. Vi kan ligeledes tilbyde specialeffekter som partiel lak, sølv- og guldfolie uden brug af dyre klicher, dermed kan du give dine tryksager et ekstra lille pift mod en beskeden meromkostning.

Storformat
Poster, Banner, Roll-UP og skilte. Vi producerer langt de fleste løsninger du kan komme i tanke om. Finder du ikke produktet i vores shop så hold dig ikke tilbage med at kontakte en af vores specialister.